Adana Saatçi Matbaacı Tabelacı ve Camcılar Odasının KOSGEB İLE birlikte düzenlemiş olduğu KOBİ bilgilendirme toplantısında KOSGEB Uzmanları Merve BALLI VE Emra DEMİR KOSGEB kredileri ve 2019 da değişen Güncel Mevzuatı ayrıntılı şekilde anlatarak üyelemizi ve katılımcıları ilgilendirdi.Soru - cevap şeklinde tamamlanan toplantının açılış konuşmasını Adana SMTC Odası Başkanımız Sayın Celal Konuş yaparken toplantıya Adana ESOB Başkanı Sayın Nihat Sözütek ile yönetim kurulu üyelerimiz ve oda başkanları da katıldı. Oda Başkanımız Celal KONUŞ yaptığı konuşmada ''Bilim Devletten İlim Sizlerden diyen Esnafların Piri Ahi Evran'nın ''Hak ile sabır dileyip Bize gelen bizdendir,Akıl, ahlak ve bilimle çalışıp Bizi geçen bizdendir ''sözüyle konuşmasına devam etti.Oda olarak toplantıyı düzenlemekteki amacın Devletin destekleriyle üreten mikro işletmelerden makro işletmelere geçiş yapmasını sağlamak olduğunu belirtirken konuşmasını üyelerimizin 2017 KOBİ Beyannamelerini güncellemelerinin önemli olduğunu söyleyerek tamamladı.

Haber Görüntüleme: 641

Haber Tarih: 11 Şubat 2019

Bu sayfayı sosyal ağlarda paylaşın