Adana Saatçi Matbaacı Tabelacı ve Camcılar Odasının KOSGEB Adana Müdürlüğü ile yapmış olduğu prokotol sonucunda verilen Uygulamalı Gİrişimcilik Eğitimlerimiz tamamlandı.İlimizde Girişimcilik fikri olup kendi işlerini kurmak isteyen işletmelerin Girişimcilik Sertifikasına sahip olmasını,ileride işlerini büyütmek geliştirmek için KOSGEB'in desteklerinden faydalanmasını sağlamak amacıyla verilen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri 09-17 Şubat ve 02-10 Mart tarihlerinde Adana ESOB Toplantı Salonunda verildi.UGE Eğitimine e-Devlet üzerinden başvuru yapan girişimciler kontenjanı 30 kişi olan bu eğitimlere katılmak için mülakattan geçerek Girişimcilik Eğitimi almaya hak kazandılar.Girişimcilik Eğitimi Toplantılarının Açılış konuşmalarını yapan Oda Başkanımız Celal Konuş "Adana Ekonomisine katkı sağlayacak yeni neferler kazandırmak, İlimizin kalkınma ve gelişmesine katkıda bulunmak için yaptığımız bu özverili çalışmanın hepimize Hayırlı olmasını temenni ediyorum"diyerek sözü Eğitmen Emine Alev Çamurdan'a bıraktı.32 saatlik Eğitimi tamamlayan Kursiyerler yapılan bu çalışmadan ötürü katkı sağlayan Oda Başkanı Celal Konuş'a, Oda yönetimine ve Eğitmen Emine Alev Çamurdan'a teşekkür ettiler.

Haber Görüntüleme: 636

Haber Tarih: 29 Mart 2019

Bu sayfayı sosyal ağlarda paylaşın